Online Expositie

Met trots presenteren wij Trend Expo Voorjaar 2022

Mede mogelijk gemaakt door de teams:

Team 1

Wij zijn groep 1. Wij zijn Jessie van den Berg, Isa Hofman, Rachel Kane, Silje Mast, Sanne van den Hoff, Ilse Scholten, Jennifer Nyugun, Bram Morselt. Wij hebben net zoals de rest van dit semester 5 weken lang onderzoek gedaan om twee fantastische stands neer te mogen zetten, waar de fashion branche mee geïnspireerd wordt.

Team 2

Wij zijn groep 2 en wij zijn Lynn Gijzen, Veerle Strijkert, Sofie de Boer, Candace Scheepstra, Ester de Groot, Florence Nienhaus en Jill verbeek.

Team 3

Wij zijn groep 3 en wij zijn Lieke van Dinther, Julia Dijkstra, Noor de Bijl, Stéphanie van der Endt, Lynn Dekker, Yasmine Kastelein, Carmen Pellemans en Silvy van Noordenne.

Team 4

Wij zijn Anna, Sera, Noortje, Camille, Tess, Louise, Maud en Fleur en wij zijn team 4. We zijn een open en gezellig team en hebben een de afgelopen weken vooral onderzoek gedaan naar ‘no time’ in relatie tot ademhalen.

Team 5

Wij zijn trendteam 5 die bestaat Loes Korsten, Tonke van den Hoven, Angela Hof, Amanada de vos, Annika Soleman, Anouk Kruining en Esmee van Meer. We hebben de afgelopen 6 weken heel erg ons best gedaan en zijn dan ook heel erg trots op het eindresulaat van onze 2 stands. Namelijk criminali-tijd en leef-tijd.

Team 6

Wij zijn groep 6 en wij zijn Merijn van Ham, Kim Buis, Roos Rorije, Anne Wonink, Levi Alberts, Mirabai Feenstra, Laure de Rooij en Lucette Kneefel.

Team 7

Wij zijn groep 7 en wij zijn Nina Raben, Florine Stijntjes, Nadine Stedehouder, Thijmen de Vries, Suzanne Voorn, Jasmijn Hofmeijer en Anne Verweij.

Team 8

Wij zijn Anne Noorduin, Dagmar Germeraad, Hugo Voets, Jasmijn de Roos, Maud van der Stouwe, Vicky van Rossum, Yara Geurts en Yulia Lammers.

Het is dan een hele gezellige groep die een haast vlekkeloze samenwerking hebben gehad.

Team 9

Wij zijn Sophie Laros, Sam Witting, Sanne van den Berg, Laura van Vliet, Maud Tophoven, Frederique Fit en Sam van Tamelen. Onze groep bestaat uit stuk voor stuk gezellige en hardwerkende meiden.

Team 10

Wij zijn een gezellige groep meiden bestaande uit Sophie Gremmen, Fabiënne Davelaar, Erin van Duin, Veronique Martron, Pauline van Eijken, Jill Hensen en Brechje van Heeringen. Samen hebben wij de afgelopen 6 weken als groep onderzoek gedaan naar de macht die wij aan de tijd hebben gegeven.

Team 11

Wij zijn een groep bestaande uit acht man: Élène Boersma, Alex Louer, Carmen Hofman, Noor Coffeng, Linda de Noorlander, Sophie Drapers, Karlijn van der Zanden en Milo Northrop.
Wij zijn een hecht team die hoge prioriteiten stelt aan een goede samenwerking en erg gericht zijn op een goed resultaat.

Branding team

Wij zijn het branding team bestaande uit Sophie Reiss, Michelle Mertens, Charlotte Remmerde, Rosa Hulzebosch, Juliette van Schoot, Merijn IJdo, Ilse Bormans en Sascha Steensma. Wij hebben de VM en PR gedaan voor de Trend Expo.

Algemeen directeur & commercieel directeur

Wij zijn Wouter Elzenaar en Romy Bloem. Wij hebben samen alle groepen aangestuurd en de Trend Expo tot een groot succes gemaakt.


No time is alles en niets te gelijk.


Advertentie